Remember, nothing goes according to plan

Heihei! Nyss kommit hem från Akalla och hade mysig med några släkt :) Idag var en kul dag faktisk. Runt kl.15 åkte jag och morsan till Brommaplan sen hämtade min moster och hennes man oss där, vi åkte till Saltsjöbadens och badade där. Gud det var skit varmt idag så det var skönt att bada i saltvatten :) Solade för 2h :) Sen runt kl.18 åt vi på en restaurang åt Hamburgare och pommes men åt inte så mycket etersom vi åkte till Akalla hos min moster och åt grillad kyckling och efterätt där, blev också karaoke oh yeah! Runt kl.21 gick jag ut och la mig på grässet tyckte det var skit skönt haha, deppmode :') Runt kl.23 åkte vi hem :) Nu kollar jag på Valentine's Day igen haha! Ska vakna tidigt imorgon för kl.10 åker vår båt till Skärgården, och ja vi ska åka dit imorgon med några, gladtjej :) Hihi. Aja, ska kolla på filmen nu sen sover jag kommer nog inte hinna imorgon men är tillbaka runt kl.20. Vi hörs då!

When they stop talking to you, they start talking about you.

Godmorgon! Skulle som sagt åka till Skärgården imorse men vädret tillåter inte oss -.-' Jag som har packat och så :/ Men vi ska nog åka dit nästa helg om det blir bra väder annars så stannar man hemma och myser med familjen :) Aja, ville bara säga det, ska äta frulle nu. Kyssen!

Lite nytt från Barcelona

Barcelona t-shirt, fjäril ring, halsband, armband. Två stora Tobleron. Bilderna tagna igår men fick en till gul fjärilring *happyace*

You turned out to be the best thing i never had

Hola chicas! Känner mig så dålig, uppdaterar max 1 gång på en dag hur dåligt är det liksom? Iaf jag ska bättre mig fast imorgon kommer jag nog inte kunna blogga eftersom vi ska åka till Skärgården på morgonen men kommer vara hemma samma dag men på natten kommer vi hem så kanske jag kommer uppdatera men det får jag fixa! Iaf, nu sitter jag och äter min älskande tobleron som jag fick igår från min morbror och min kusin så nu har jag stora vita tobleron, bara mina! Muahaha! Sen fick jag också mer fina saker från Barcelona som jag kan visa er sen :) Har iaf inte gjort nåt speciellt idag som jag tyckte var dålig för det var ju så fint väder >_< Men har stannat hemma åt en stor frulle med släkten för mina morbror och min kusin har sovit över :) De åkte hem runt 18 tiden (?) så jag stannade i rummet och kollat på filmer (Resident Evil:Afterlife, Ultra Violet) och 2 OTH avsnitt sen fixade jag käk för mig och morsan och nu sitter jag som sagt och äter choklad♥ Funderar på att ladda kameran och kolla lite på OTH alltid trevligt^^ Så ja, får nog bli så :)

A true lady should make a man smile with her clothes on

Hejhoes! Sitter och kollar på Resident Evil: Extinction hann inte kolla på den igår så. Har iaf inte gjort nåt speciellt idag. Vaknade runt 11, morsan och syrran åkte till Skatteverket runt kl.13 så jag duschade och sjöng lite :) Hihi.. Har varit ensam ett tag för morsan och de andra kollade på bio, har redan sett Bridesmaids så Cecillia kom och hälsade på. Vi åt lunch i Kaanan och badade lite :) Har lagat mat (kycklingvingar och lax) för min morbror och kusin har kommit tillbaka från Barcelona :) Morbrorn gav mig ganska många saker eftersom jag är hans avorit (a) haha! Choklad och några kläder :D Aja, nu väntar jag bara på de sen käkar vi, bloggar mer sen pöss!

You got that smile, that only you can make

Nawww, kolla vad jag hittade på datorn, gud va länge sen! Har saknat att inte bråka, har saknat att inte tänka på att ingen av dina vänner är falska och ingen av de ska svika dig. Mina tjejer är de enda jag har just nu, och orkar bara inte ha några falska människor i mitt liv. Jag har varit där. Ibland känns det så jävla jobbigt men ni får mig att komma upp på mina fötter igen! Ni är mina underbara! Jag är så stolt att kalla er mina vänner, skulle aldrig klara det utan er, jag älskar er!

Marathon: Resident Evil

Eftersom jag har varit lat hela dan har jag suttit och kollat på filmer, drack vodka med cola och bakade chokladmuffins, vilket liv man har :S Karla skulle komma över men hon är och jobbar med sin morsa. Igår kollade jag på Final Destination filmerna och nu blir det Resident Evil filmerna! Ska kolla på 1,2 och 3 för har redan sett 4:an för ganska länge sen.. Aja, ska kolla på 1:an nu med muffins :) TTYL!

The Cable Guy

Ligger på soffan och kollar på tv, sätt på Family TV1000 så ser ni filmen jag kollar på just nu som heter The Cable Guy, har aldrig sett den här filmen förut men har hört att den är skit rolig och bra så varför inte :) Alla ligger och sover typ? Fast inte grannarna de är där nere och har typ fest? Aja, fuck them! Dagen har varit bra, så jag förtjänar en mysig avslutning med komedi film och lite göttis! Imorgon ska jag jogga sen hitta på nåt.. Godnatt!

Ett misslyckande är när du klantar dig utan att lära dig någoting av den erfarenheten

Hola! Kom nyss hem från stan. Update: Morsan kom och väckte mig runt kl.11 och sa att vi ska luncha i stan där syrran och min moster jobbar så jag och Ankiix fixade oss. Sen runt 12 åkte vi till T-centralen och åt i min favorit buffè ställe istället som heter Pong, en asiat restaurang :) Efter min första tallrik blev jag mätt direkt :O Men åt lite till för det var länge sen jag åt där... Fick ont i magen för var inte så längre van vid mycket ris och olika mat :S Så jag tvingade mamma att åka hem, Ankiix åkte också hem för hon ska till IKEA med sin morsa så jag och morsan svängade en liten stund till Åhlèns och hon köpte en fin sak till mig(visar sen) *happy face*! Sen åkte vi hem, nu mår jag iaf bättre, ska äta lite frukt och kolla på film snart. Skulle gå till Ängby badet med morsan men vädret är ju så dåligt så vi stannade hemma istället :) Aja, ska fixa lite grejor nu, kyssN!

Vilken ska jag köpa?

Htc Desire Z, Xperia mini eller T3000?
Nu har jag kollat mycket på mobiler, skulle ju beställa en HTC Legend men de finns tyvärr inge mer här i Sverige fast de kommer om nån månad men jag måste liksom ha en mobil typ nu?! Åhh har damp! Ska kanske köpa en HTC Desire Z den är sjuk snygg! Och Xperia mini den är billig då kan jag spara mer pengar och köpa en bättre mobil om några månader men problemet är att den är skit små! T3000 är också en alternativ den är gullig haha! Men svårt att köpa för den kommer från Japan? Men aja, måste bestämma vad jag ska köpa snart.. Men vad tycker ni?

Ankiix+The Hills Have Eyes+Ben&Jerry's=Bra dag!

Heihei. För nån timme sen gick jag och Ankiix uppe i centrum och köpte frukt osv. Sen köpte vi också lite gott för oss själva, fick bli Ben&Jerry's länge sen jag åt glass speciellt B&J's för några månader sen var jag besatt på den här :') Aja, just nu kollar vi på en skräckfilm fick bli The Hills Have Eyes för Ankiix har inte sett den är men jag har, många gånger nu faktiskt :) Men den är skit bra och såååå min stil :) Ni borde checka in den, om ni vll alltså ;) Whatevs, efter filmen ska vi nog kolla på en film igen eller så joggar vi, men vi får se... Måste vara social nu, pöss!

Bridesmaids

Kollade ju som sagt på bio igår och det blev Bridesmaids. Haha, så jävla skön film! Håller bara på att skratta när jag tänker på den :D Alltså ni måste se den, och ni som har redan sett den förstår någ vad jag menar ;) Fick ont i magen för jag skrattade som 17! Alla var lika roliga men speciellt tredje tjejen från höger och första tjejen från väster. Haha, jag dööörrr, dör fortfarande av garv! Fast lite saker från trailern var inte med i filmen som jag tyckte var lite tråkig :/ Men filmen var iaf rolig och bra historia, alla var lika bra och roliga :')

Beautiful disaster

Heihei! Kom nyss ut fån duschen och chillar lite med livet :) Vaknade runt kl.12 sen åt vi frukost med familjen(Bella, Angelica, Crippa, Micke, Mamma och jag) stor familj har vi :) Haha! Sen kollade jag och Angelica på film, vi såg Killer Room, bra film men fett störande -.-' Sen runt 4 tiden gick alla vi till Kaanan, det fanns inte så många där eftersom vädret såg inte så lovande ut :S Men jag, Angelica och Micke badade ändå, de andra var så tåkiga så fick bli bara oss tre istället.. Skönt att bada igen eftersom veckan har ju varit så kallt och regn så det var bra det :) Ja, sen solade vi men det blåste som 17 där! Alltså seriöst, det var sjukt kallt till och med. Men aa, runt kl.5 gick de andra så jag,Angelica och Micke stannade där för en stund men sen gick vi hem också... Ska snart kolla på lite OTH sen åker jag och Angelica och mötter syrran i stan sen blir det bio! Oh yeah! Bloggar mer sen, pöss!

People change, things go wrong, shit happens & life goes on

Sitter med mina syskon och kollar på bilder på Norge just nu, jag som har varit där för typ 2 år sen? Gud va hemskt! Ofta nån kan göra så där hemskt, inte så nytt för mig men det frågar jag alltid mig själv, håller på att nästan gråta.. Alltså seriöst jag är skit arg! Hur kan man döda barn? Och fler vuxen kan typ drömma mardrömmer, den är inte inte bra, vad fan händer med världen alltså?!.... Ska snart kolla på mer bilder där man kan se lik och sånt, läskigt men måste utforska lite, har lite ont i magen så ni får ha det bäst! Godnatt!

Nytt

Brun kofta från Åhlèns 299:-

Skit snygg blå och svart kjol från Gina Tricot 129:-

Linne från Cubus 79:-

Leopard shorts från H&M 149:-

Fin kjol från H&M 99:-

Ja, såhär såg min shopping ut idag :) Och nu är jag pank haha! Fast näää... har inte sådär mycker i plånboken men annars har jag pengar i morsans plånbok och 400:- från min bror sweet! Tänker shoppa två olika plagg till imorgon om jag hinner, ska kanske åka till Välingby och köpa en kjol och en till plagg från H&M sen kl.21.20 börjar filmen i bio.. Det blir Bridesmaids med syrran och Ankan(Angelica) så det blir en girl night out! Yeah! Aja, hinner nog inte blogga mer, än slut för idag :S Men det märker ni! Later00

Dagens klädval

Hela outfit från H&M, väska från Guess.
Ja, såhär såg jag ut idag, åkte till Välingby och shoppade 5 plagg från olika affärer, lite nöjd är jag men jag hade bråttom så hann inte köpa 2 saker jag ville ha men det får jag nog göra imorgon. Visar bilder på vad jag har köpt senare!

Frullerulle

Godmorgon! Har precis kommit ut från duschen, fräschhh! Väntar bara på att håret torkar sen går jag ut med hunden sen fixar jag mig och drar till Välinby! Yeay! Shopping betyder det! Länge sen jag shoppade (tisdags) haha! Men  idag ska jag shoppa massor! För jag är ganska sur för mobilen jag ville köpa finns inge mer här i Sverige så jag måste köpa en annan mobil men i samma märke HTC, så jag måste shoppa för att bli glad igen mehehe! Morsan och Micke ska snart handla och morsan sa att Bella och Ankiix ska komma hit så ja.... Länge sen jag såg de så ska bli åsom! Aja, måste torka håret... Pöss!

Tänk om om folk var som pengar, då hade man kunnat hålla upp de mot ljuset för att se om de var äkta eller falska


Fredagsmys(with myself)

Nu blir det cherries, godis och chips som ska göra mig lite sällskap eftersom jag är ensam hemma hihi^^ Ska bara kolla klart på OTH avsnitt sen blir det film! 16 Candles och Breakfast Club blir det! Filmerna som jag har alltid viljat se och kanske ska se Drop Dead Gorgeuos också men jag får se! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Walking on sunshine

Ja, vilken fin dag! Haha! Spenderade resten av dagen med två underbara människor, morsan och mongo Micke haha! Imorse var det seeeegggg så ja kollade på OTH sen kom Micke hem från jobbet så alla somnade typ? Runt kl.18.30 gick vi tre upp i centrum och åt yogurtglass^^ Och satt på bänken med solen rakt på oss oh yeah! Sen handlade vi mat (mest onyttig mat haha) sen när vi skulle hem orkade morsan inte laga käk så vi åt på grillen där uppe istället som ni kanske ser på bilderna :) Och nu är de uppe i krogen och jag sitter här hemma med hunden min! Ska snart fixa lite fredagsmys! CYA!

Sleeptime's over biatch!

Snart måste man ta sin tighta rumpa på sängen och sova gott, kan bli lite svårt eftersom jag sitter bra här på soffan med en öppen balkong och tv:n på, kan det bli bättre? Bara för att jag garvar som fan åt programmet jag kollar på just nu vet inte vad den heter och den är snart slut så måste nog ladda mina batterier snart och sova länge! Vet inte ens vad jag ska göra imorgon, om det blir dåligt väder igen ska jag nog kolla vidare på OTH och stan med morsan, men kl.21.20 blir det bio med henne och syrran! Aja, mer uppdatering imorgon! Godnatt!

Happily ever after is once upon a time

Sockerkakan jag bakade var väl sådär haha! Den såg inte som en sockerkaka men smakade som en :S Har tyvärr inga bilder vill ju inte visa hur mysslyckad jag är :') Iaf, nu kollar jag på tv med morsan medans Micke snarkar så man hör inte sådär mycket -.-' Aja, ska ha på mig hörlurarna och kolla på OneTreeHill, love! Men först ska jag säga till min morbror att köpa mycket kläder för mig när han åker till Barcelona och Belgium woop woop! Om han inte gör det ska han åka tillbaks igen och köpa haha! Menmen, nu ska jag göra det jag ska! Ha en trevlig kväll!

Bakar

(Blommorna som jag plockade i tisdags.)

Hejhoes! Står och kollar på OneTreeHill och har precis bakat en sockerkaka eller ja den sitter fortfarande i ugnen men snart är den klar! Passade på att blogga eftersom jag har varit dålig på det lately ;) Idag har man inte gjort så mycket på grund av dåliga vädret -.-' Skulle på Rållis och luncha med kusinen och morbror för imorgon åker de till Barcelona men hittad tyvärr ingen sol. Så när jag vaknade kollade jag på OTH haha! Don't blame me :S! Sen gick jag ut med hunden runt 17 tiden och träffade en valp som henne, min hund heter Selma och är en Dvärgpincher och när jag skulle in i porten kom en liten flicka med en valp och den var en liten pojke, gud kan inte beskriva hur söt den var! Och Selma är liten men valpen var hur liten som helst haha! De lekte och ja ni vet hundar, trodde de bråkade men det visade sig att de lekte :S Haha, men sen blev det kallt så jag och Selma gick in... Så jag funderade på att baka en sockerkaka har aldrig gjort det förut så hoppas den blir bra! Aja, ska kolla vidare nu sen blir det käk! Pöss!

T E S T

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Lök, några utvalda grönsaker och paprika
Kläder just nu: kort leggins och linne
Musik just nu: Falling (min bror och kusins låt) ;)
Vad sa du senast: fuck!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: svårt att bestämma mig
Sommarplaner: Bio, filmer, sola, bada, vänner, fest, shopping och vara med familjen
Fisk eller badkruka: Wait what?
Saft eller alkohol: Saft till vardags, alkohol till fest
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Soligt och regnit växelvis
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: dator med internet, säng, vatten, mat och ombyte
Spelar du nåt instrument: nix
Morgon- eller nattmänniska: är en riktig nattuggla. fy för tidiga mornar innan kl 10
Sparare eller slösare: slösare 100%
Bästa film: Nja har sett många filmer och har många som jag tycker är bästa!
Tror på liv på andra planeter: någonstans ja
Kommer du ihåg din första kärlek: såklart
Älskar du henne/honom fortfarande: tycker om iaf
Har du några homosexuella vänner: har haft iaf, men har inte hållit kontakten
Tror du på mirakel: ja, fast det är inte stor chans
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut!
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja, fast ibland kan mitt humör svänga om rejält och då vet man inte vad..
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1-2
Bio eller promenad: det är olika från gång till gång. just nu när jag är så trött känns bio som är ett bättre förslag :P
Är du kittlig: ja :O
Snarkar du? Nej, eller :S?
Stjärntecken? kräfta
Rädd för insekter? njaaaa
Äckligaste insekten: mask?
Största svaghet: snällhet
Det här är jag bra på: Prata, dansa, laga mat, baka, vara med vänner och kyssa ;)
Bästa bok? The Lost Boy
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Kunna transformera mig
Vad vill du jobba som? Designa kläder eller ha min egen bakshow :)
Chips, morötter eller godis? Chips!
Pizza eller hamburgare? Båda är goda!
Skriver du dagbok? Inte nu längre...
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Navelpiercing och tatuera mig nånstans på armen eller bakom huvudet :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat brud!
Gungar du på stolen? ja :$
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? njaaaa :S
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster
Är du rädd för blod? Lite ja, men vi tjejer ser ju blog nästan varje månad ;)
Saltar du på maten? noppeee
Gillar du att sjunga? Ja, men inte när någon annan hör ;)
Anser du att du är stark? till och från
Brukar du sola? That's what she said ;)
Vad gör du om du får hicka? Håller andan
Röker du? Ibland
Snusar du? Nej
Använder du knark? Hell to the no!
Kaffe, te eller inget? Ingen av de. Blääähh!
Har du en besatthet? OneTreeHill, ringar, filmer och kärlek

Freak the fuck out

Typ hej, ignorera mina fötter :S
Hola mi amigas/amigos! Come estas? Que bien!
Har inte bloggat alls idag har varit upptagen... Okej ska vara ärlig jag har kollat på OneTreeHill hela dan haha! Vaknade runt kl.12 kollade på OTH sen kl.13 lagade jag käk och käkade, sen kollade på OTH igen, diskade kl.14 sen kollade jag på OTH... Kl.19 gick jag ut med hunden sen kollade jag på OTH igen, åt middag och nu sitter jag och ja gör inget speciellt haha! Vilken intressant dag jag hade eller vad tycker ni ;)? Jag är på säsong 7 typ 9:e avsnitt oh yeah! Men jag har liksom fastnat på Jullian och Brooke så jag vill bara fortsätta kolla och kolla.. Skulle träffa Cecilia och Amanda idag men ja ni vet ja är en OTH nörd ;) Yeay! Hoppas hela min sommar ser inte ut såhär :P Aja, nu ska jag kolla på en till OTH avsnitt sen blir det film, blir nog Harry Brown har tjatat på mig själv att se den idag :S Aja, pöss!

Put my happy face on

Hej Mr. Daddy Long Legs hoppas du ser det här!
Jag har saknat dig som sjutton! Jag sa inte ens hejdå till dig så känner lite dålig samvete inombords. Rykten sprider, försöker låtsas att jag inte bry mig om dig alls annars kommer de märka. Jag gillar dig men jag är rädd att berätta eller så är det så att jag är inte rädd att berätta, är rädd på vad jag får tillbaka. Jag är liksom inte bra på sånt här. Du kanske tror att jag är bara en av dina vänner som har allt och varför ska jag gilla dig? Det frågar jag mig själv ibland. Det känns konstigt för inte en enda dag jag inte har tänkt på dig, du har liksom fastnat i min hjärna. Men jag erkänner jag rädd. Jag vågar inte ta risker. Jag vet inte. Jag ger upp, hoppas du tänker på mig som jag gör just nu. Jag gillar dig Mr. Daddy Long Legs!

Tidinställt- One Tree Hill Marathon

Körde OneTreeHill marathon sen imorse. Är på säsong 6 och snart 7:an! Orkar inte blogga, Brooke och Jullian väntar på mig mehehehe...

Nytt och fint

Day Bitger at Mikkelsen 149:-

Wera Stockholm- 199:-


Oasis-99:- per styck.

Topshop (shorts)-399:-

Amores Perros

Hola chicas! Kollar på film med morsan just som heter Amores Perros. En sjukt bra film säger jag bara! Den handlar om hundar, kärlek och vänskap. Den har olika historier men allting håller ihop. Den är en spansk film men ni kanske vet det redan ;) Vi har 2 spansk filmer här hemma den andra heter Cell 211 som jag såg igår typ.. Aja, måste kolla vidare, cya!

Transformers- Dark Of The Moon

Kom nyss hem från bion, hur ska jag förklara filmen? OMG! Världens bästa! Alltså seriöst, värt min 140kr! Punkt. Haha, men seriöst filmen var jätte bra och historian,action och effekten! Bästa Transformers filmen! Den var jätte bra, ni borde se den, och ni som har redan sett den förstår nog vad jag menar :) Och den nya tjejen var nog bättre än Megan Fox men de är väl lika bra. Aja, på 22:e blir det bio igen! Och gissa vilken film? Bridesmaids! Oh yeah! Nu ska jag fixa lite käk sen nån film med syrran. LY!

Tidinställt-bio!

Tjatja! Om ni läser det här är jag nog redan i Sergel och kollar på bio men Nathalia. Är nog hemma runt kl.21 eller nåt... Aja, måste skynda mig! Pöss!

Yellow

Tröja(ny)-H&M Short(gamla)-H&M, Guess väska och converse med de!

When it comes to me, i wouldn't wanna be anybody else

Godmorgon! Har precis käkat god frukost/lunch med 2 vattenmellon i magen :D Idag blir det bio med Nathalia! Har saknat henne såååhääärr mycket! Det blir Transformers 3 3D och kl.17.30 måste jag vara i Sergel redan, vi har redan bokat biljetterna så det är bara ta och betala :) Haha, hon har bara sett 1:an så hon kommer nog fråga saker när vi är där :P Aja, vet inte vad jag ska göra till kl.17 har tråkigt :S Syrran är inte hemma och jobbar, min bror sover som en stock och morsan är på hennes rum och gör nånting (?) och jag sitter på sängen med hunden slickar sin f*tta :S Haha, hjälp nån!  Ska nog fixa min säng, duscha, kolla på nån film på balkongen sen ska jag fixa mig och drar till stan! Ja, det låter väl bra! Bloggar mer sen!

If a thing loves, it is infinite

Ligger på sängen och dör.. Kollade nyss på en skräckis When a Stranger Calls, bra film men har redan sett den en gång så inte sådär läskig längre... Funderar på en ny stil faktiskt, jag har ju varit singel för ett tag nu och jag är 14 år så kanske enkel tjej eller nåt? Fast jag har ingen anning :S Blir så himla trött på min stil, så ny stil ny garderob som betyder garderob rensing! Woop woop! Åhh, man kan se att jag har tråkigt haha! Imorgon ska jag antingen på bio och kolla på Transformers 3 3D med Nathalia eller köpa min HTC Legend, för jag vet inte om Nathalia kan för hon har typ inte råd, hmm fyllde inte hon nyss år? Haha! Men aja.. Ska läsa lite i min bok sen ska jag nog sova, är såå trötttttt vaknade runt kl.10 på morgonen hur sjukt är inte det :S? Gosh! Godnatt på er!

Fixa sängen nu kanske?

Eller vad tycker ni? Haha, ser inte så stökigt ut men tro mig mycket stökigare på verkligheten haha! Men jag ska först kolla på OneTreeHill så kommer nog inte hinna fixa sängen haha! Men aja, nu vet ni liksom! Pöss!

Svar på frågestunden;

1: Heej, gillar din blogg ska du veta men ibland måste man uppdatera mer. Varför lägger inte du några videoinlägg? Skulle du kunna göra en? Vilka presenter har du fått när du har flytt år om man får fråga är tacksam för svar! Vet inte om den här kommer upp men värt ett försök!
Hej Rebecca ;) Jadu... Ibland vill jag bara blogga som en galning men nja, har ju liksom ingenting att skriva om :') Videoinlägg? Haha du ska bara veta! Har typ 10 video som jag ville ladda upp här i bloggen men jag suger ju som fan på det (?) och ehmm, jag skrattar varje gång jag kommer på att jag pratar med en kamera haha! Men visst kan jag göra en för din skull mehehe! Fyllde ju år som sagt den 12:e och idag hade jag en liten släktfest. Har inte fått nån alltså sak om du förstår :S För jag har satt till de att jag vill ha pengar haha! Men jag fick 5450:- från 7 släkt :) Och min bror ska ge mig 300:- när han kommer hem och morsan 1000:- yeay! Tack för att du gillar min blogg hehe och jag kommer göra mitt bästa med uppdateringen haha!
2: Hej Irene! Hur mycket fick du nhär du fyllde år? Och vad ska du göra med de? Har du en pojkvän just nu? Är du smart? Fin blogg!
Hej du! Ehmm, haha om du kollar på mitt svar uppe så ser du :) Ja, jag ska ge min mamma 2000:- och hon ska köpa en htc åt mig för hon har redan gett mig så himla mycket så vi delar istället och jag vill inte spendera allt mina pengar för en mobil xD Och jag ska köpa kläder såklart och jag se nästan alla sommar filmer på bio haha! Och ja, smycken osv :) Jag har inte en pojkvän för tillfället ;) Jag tror att jag är smart :S Fast jag tror inte det :S Haha, tack!
3: Hur kan du säga att du inte är rik när du har så himla mycket kläder och dyra saker, vakna kvinna! Grattis i efterskott!
Alltså Amanda -.-' Du har ju varit hemma hos mig och såg mina saker men jag är inte rik :S De har jag ärvat från min mamma och de andra köper jag på rean :) Och med kläder? Ja, jag har sjukt mycket kläder för jag är inte den typen som sparar sina pengar, jag är den typen som när jag får mina pengar så åker jag direkt till nån affär och köper kläder! Haha! Tack älskling! Får ses snart!
4: Hejsan! Kan inte du lägga en videoinlägg nångång :)? Skulle vara kul att höra dig för första gången! Vilket land kommer du ifrån?
Hejsanhoppsangulligsnopp , mehehhehe! Javisst! Haha aa du :)) Jag kommer från Filippinerna är född där och har bott här i Sverige för 2 år nu :)
5: Hej asså varför kan en fin och ung tjej som du har börjat röka?
Nja, det undrar jag med :S Jag är ung men inte fin haha! Alltså det kanske är för att mina kompisar gjorde det till och med min ex så har provat och gjort det. Men inte nu längre, livet är kort och det blir kortare när man röker >_< Och jag tyckte att jag ska göra nånting som jag vill och inte för mina vänners skull :)
6: Har du nån favorit band?
Gillar du Justin Biber?
Frågar du först dina föräldar om du får dricka?
Ja det har jag! Och inte bara ett ;) Älskar Paramore, My Chemical Romance, Panic at the Disco, Evanescence och He is We :) De är ass bra och jag gillar fler band :) Nej, nej och nej! Ja, jag gillade honom inget att skämmas över, eller? ;) Haha, alltså han har liksom blivit ond och uschh, ångrar mig att jag hade en bild på honom bredvid min säng, ouff fy fan! Nejj varför skulle jag? Haha, om jag frågar skulle de inte tillåta mig? Haha, men när vi har fester hemma eller om vi är på en släktfest får jag dricka såklart men dricker mer mest på fester där de inte är haha!
7: Hej! Såg att din smink är så jäkla fin :) Använder du lösögonfransar? Kan inte du ladda upp en video på när du sminkar dig nån gång här på din blogg skulle vara kul :)
Hej yao! Naww tack så mycket :D Nejj använder ej lösfransar, gjorde det förut men blev trötta på de :S Visst så kan jag göra det! Och tack igen!
8: Vem är Cecilia?
Ja, Cecilia är min allra bästavän mehehehhe, älskar henne jätte mycket även om hon kan vara en idiot, ily tvilling!
9: Vad är en bästavän för dig?
En bästavän för mig eh? Alltså, en bästavän är inte den som jag har känt längst eller den som jag var med mest.. En bästavän är den som stannade när du hade det jobbigt och älskar dig för den du är :)
10: Tjo bajenbrud! Om sanningen ska fram vill du ligga med mig då?
Cheennaaa råtta! Såklart fast nääääääääääääääääääääääääääääääää, blir bajare så är det ett plus :P
11: Hej din blogg är cool även om du uppdaterar inte så mycket! Har du nån favorit blogg? Eller vilka bloggar läser du oftast! Sköt om dig!
Heyy tack så mycket haha! Nja, har tyvärr ingen favorit blogg :P Bloggar jag läser: Kenzas, Kissies, Paows och mina vänners :)
Oj tack så mycket hörrni! Ni är för gulliga! Har 3 frågar kvar men den är för privat woop woop! Hoppas ni är nöjda mer era svar! :)

Snart är du min!

Åhh fy vad jag är tagad att ha den här mobilen! Snart är du min! Och den kostar 4 995:- så billig! Jag fick bestämma om jag vill ha en iphone4 eller en sån här, jag vill gärna ha en iphone4 men gud, alla har samma mobiler :S Och jag blir trött på iphone nästan hela min släkt har en, några har 3:an och 4:an, men jag vill ha en annan mobil, kanske några har redan den här mobilen men inte liksom hela världen :S Man måste ju uttforska lite :) Och om den här mobilen är ingen bra så kan man ju alltid lämna den tillbaka hihi... Men aja, ville bara säga det så att mina läsare och vänner får veta att jag ska få en ny mobil, har inte haft en på månader för har tappat bort den så är sjukt taggaddd, yeayyy! Aja, ska nog lägga mig nu, vaknar tidigt imorgon och vet inte om jag kommer uppdatera det är därför jag kör frågestunden så fråga på bara.. Godnatt!

Frågestund!

Nu kör vi frågestund hörrni! Fråga på bara! Kommer vara upptagen imorgon för jag ska ju ha en släktfest sååå... Och om ni kommenterar så står det fel osv men jag kan se de ändå... Aja, kommer svara på frågorna på söndagskväll eller måndag såå ja, men tyvärr så svarar jag inte på anonyma människor skriv iaf ert namn eller nåt :) Pöss!

Svar på frågor:

Hej irene! 
Älskar verkligen din blogg, läser den nästan varjedag :)
Jag tänkte bara om du vill svara på de här frågar-
Varför har du börjat blogga?
Tycker inte du att du är för ung för att dricka alkohol och röka?
Vilken låt är din favorit just nu?
Har du nån pojkvän?
Är du rik?
Vilka 3 favorit dyra saker har du?
Skulle bli så glad om du svarar på mina frågar! Är tacksam för svar! :)
IP: *****'***

Hej du! Tack så mycket :) Ja visst!
Ja, jag har börjat blogga för att alla har börjat göra det och det verkade vara kul :) Och jag vill se vad jag har gjort som typ förra veckan och skratta om det om du fattar :) Alltså jag är inte den typen som dricker vodka eller sprit när ingen är hemma :S Dricker bara när det är fest och det är inte varje helg och ja, jag är ung men ibland måste man bara leva livet :) Jag röker? Jag har börjat röka i vintras (?) och jag tyckte att jag borde sluta och jag ångrar mig nu totalt :) Min favvo låt? Ja, Buttercup Build Me Up, gamal låt men älskar den, den är såå rolig och man vill bara sjunga med :D Jadu, nej det har jag inte tyvärr och jag är för en gångs skull glad att jag är singel :) Jag är inte rik, inte fattig heller :) Dyraste jag har ehh? Ja, dyraste jag har köpt? Vet faktiskt inte :S Den dyraste jag har? Alltså jag har ganska många faktiskt :S Men första är nog min lilla Louis Vuitton från min mamma :) Den kostade runt 3000:- Andra är min Guess väska som kostade 2100:- och trejde är mina Gucci solglasögon som var på rea förra året som kostade 1200:- :) Jag har många märkesaker och orkar inte berätta om det inte så kul att skryta :) Så hoppas du är nöjd! Och tack så mycket! TC!


Won't say no more

En knasig bild på mig (?)

Har precis meddelat Nathalia om hon vill gå på bio med mig, haha misstolka inte ;) Fast jag ska inte bjuda henne för hon har nyss fyltt och hon är rik mehehe, vet inte om hon vill än. Tänkte se Transformers 3 3D för hallå? Har sett 1:an och 2:an på premiären men den här gången missade jag den för jag glömde boka och bokade Harry Potter filmen istället :S Men den var iaf skit bra :O Haha,  jaja.... Ingen annan vill se den för de är så dumma hehe, men om Nathalia vill inte gå med på den så går jag ut med en annan polare istället ;) Aja, ska snart ut och gå till biblioteket och följa med min kusin sen blir det nog aa, vet inte, CYA!

Seeggg!

Shit vad jag känner mig seg :S Har typ inte gjort nåt idag, alls! Har suttit med syrran och kollat på Hard Times of RJ Berger, mehehe nördar? Brorsans kompisar är här och han tjatar om jag vill gå på bio med de och kolla på Transformers 3, jag är ett stort fan av transformers men jag tänker inte se den med de? Haha, hallå de är 18-19, nejtack :) Ska se den med nån annan istället.. Aja, såg att min blogg börjar bli lite tråkig? Jag uppdaterar typ 1-2 gånger om dagen? Ibland inte alls :S Mehehe seg tjej right here :D! Men nu ska morsan och Micke åka iväg och handla mat inför imorgon, ska ha en liten fikdag med mina släkt och fira med de, fyllde ju år i tisdags och de fick inte vara med hihi.. Så imorgon gäller det, kommer typ få massor av presenter haha! Tagggaaaddd ;)! Men nu ska jag inte prata skit, pöss!

Bad teacher

Hejhej! Kom hem för nån timme sen, åkte in till stan med morsan,syrran och kusinen runt kl.19 sen var vi i Hötorget runt kl.19.30, hämtade biljetter som vi reserverade (Bad Teacher) sen åkte vi till donken och åt middag, sjukt länge sen jag åt där :O Kl.20.30 började filmen, och den var faktiskt bra. Trodde den skulle vara mer roligare som man såg på trailern men ja den är verkligen rolig :) Sen åkte vi hem kl.23 och nu sitter vi och kollar på Source Code som har inte visat här i Sverige ännu men den har jag sett och ni måste se den när den visas på bio den 3:e augusti :) Jag tror att jag ska ävenom jag har sett den för den är verkligen jätte bra! Aja, ska fortsätta kolla nu, pöss!

It all ends

Alltså jag vet inte, känner mig för att gråta :'( Cry baby right here! Det är liksom att Harry Potter är slut, nu finns det inge film jag längtar till för den är slut :( Kollade på den igår i Välingby och fy va jag grät :'( Speciellt när Snape dog och Harry såg att Snape försöker skydda honom och att han älskade harrys mamma och kommer alltid göra det :'( Alltså fatta hur ledsen jag var :( Åhh, filmen var iaf den bästa jag har sett nånsin! 100/100! Se den om ni har redan sett alla filmer för om ni inte har sett de andra filmer kommer ni inte fatta ett dugg! Så, aa orkar inte skriva mer mår bara dåligt av det :(

Love, oh love

Har ingenting att göra så passade på att blogga lite :) Sitter på soffan och kollar på tv medans mamma tjatar om disken med mina syskon haha :P Ska snart sminka mig tror jag men ska bara köra med mascara filmen börjar ju kl.22.30 och det är ju mörkt i bion så varför slösa tid med att sminka sig ;)? Sen har man mjukisbyxor och linne så det är sooooofftt, det är som att kolla hemma :) Men aja, kl.21.45 åker vi hemifrån sen hämtar vi biljetterna kl.22 i Välingby som vi har bokat sen vänta 30min hur coolt? Haha :S Menmen, nu ska inte tråka er, peace!

Ändrade planer

Ändrade planer! Jag och syrran skulle reservera biljetter men tyvär så får man bara köpa och det finns inge mer bra platser i Sergel eller Rigolleto så vi reseverade biljetter i Välingby istället och thank god det fanns bra platser och filmen börjar kl.22 men det är lugnt vi bor ju 2 stationer från Väingby så... Och kollar vi på en svensk film som heter Prinsessa och väntar på morsan och min kusin för vi ska till Kaanan allihop så det mycket ändringar haha. Aja, nu ska vi fortsätta kolla på film, TTYL!

Sister i love you!

(jag och syrran)
Godmorgon, eller det är snart 12 men det skiter jag i :) Vaknade nyss och är ganska trött, jag,syrran och hunden somnade på soffan (like always) så har lite ont typ överallt? Aja, no pain no gain. Idag ska det vara en systerdag :) Snart går jag och min syster till Kaanan och badar länge sen jag badade så.. Sen kl.18 blir det bio, Harry Potter for the win! Synd att det är sista filmen men den får man njuta :) Sen vet jag inte vad som händer, men nu ska jag fixa mig, pöss!

Stuck up bitches!

Hejhej! Obs inlägget handlar om bortskämnda tonåringar!
Okejj let's start.... Alltså jag känner för många tonåringar eller kan man säga bortskämnda fjortisar som bara tror att de kan få vad de vill ha, jag blir så jäkla trött på de. Jag vet att jag har ingenting att göra med de och de har inte gjort nåt till mig mig men saken är att de irriterar mig -.-'! Gäller inte bara fjortisar, det gäller också nästan alla tonåringar som vill att de får vad de säger och när de inte får det så gör de det ändå :S Alltså seriöst? Gör ni verkligen bara det ni vill, jag är inte svensk så jag vet riktigt inte vad som går i deras hjärnor :S Jag får inte heller det jag vill och det är klart jag blir arg men sen så släpper jag det för om några år får jag flytta hemifrån och jag tänker göra det jag vill och jag tänker inte förstöra mitt liv med att vara arg på min mamma hela mitt liv bara för att hon vill bara ha det bästa för mig? Are you kidding me? Det räcker ni irriterar mig big time! Och saken är att ni bor ju hos era förädrar eller hur? Så gör vad de säger! Det är de som ger er mat jobbar ihjäl sig för ni har nåt att äta så sluta vara så arg på de och säga att ni ska flytta direkt när ni blir gamla nog för när ni gör det kommer ni bara ångra det, mina kusiner de blir gravida när de var 16-17 och de tyckte att de klarar sig själva och flyttar hemifrån med sina pojkvänner och vad händer sen? De fuckar ur! Sen kommer de bara tillbaka och be om hjälp! Så varför kan ni inte bara flytta om ni tycker att era föräldrar är jobbiga eller att ni blir trötta på de, flytta de? Rymma hemifrån? Ni kommer ju bara tillbaka och be att de ska välkomna er hem igen. Ni tror att ni kan allt, att ni klarar er bra utan era föräldrar. Men nej, eller vem vet? Får ni inte ha tatuering, navel/tunga/näsa/(osv) piercing? Och ni är kanske 13-16? Det får jag inte ha heller, tatuering försår jag, jag är ju för ung? Så varför tjata? Och såna piercing? Sånt får jag inte heller men det får man ha tålamod, ibland för man släppa det och vänta tills du får? Vissa vill ha såna bara för att deras kompisar har såna eller deras pojkvänner? Eller vissa vill ha det för att bli känd eller populär eller kanske vissa bara för skojjs skull. Jag skriver inte det här för att visa att ooohh jag är så snäll blablabla men gud! Det är inte alls så.. Jag ville bara säga vad jag tycker här på bloggen. Äsch jag orkar inge mer, jag tror inte ens att om ni ser det här så ändrar ni er men ville bara skriva vad jag tycker det är ju min blogg.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort

Bilder från ikväll, hade det jätte mysigt! Åt middag med min familj och jätte god tårta :) Nu ska vi kolla på film puss!

14 bast!

Fyller år idag! Yeay, wish me luck!

Perfekt dag med perfekta människor!

Cheenaa! Sitter och fixar min saker typ och chattar lite.. Idag hade jag iaf skit kul med mina tjejer! Jag,Moa,Petra och Nathalia hade det mysigt och allmänt kul i Kaanan idag :) Först så handlade jag mat sen fixade jag mig och kl.16.45 hämtade jag tjejerna i t-banan med hunden^^ Sen gick vi till Kaanan och Nathalia var redan där och fixat klart! Vi hade ganska mycket goda saker med oss som ni kanske ser på bilden ;) Badade, jag och Moa badade topless till och med hihi ;) Sen så kollade nästan alla killar på oss haha! Men aja, sen körde vi lekar som sanning eller konkan och 'jag har aldrig' vi hade väl roligt! Sen kom 3 killar som började bråka med oss -.-'? De började säga att vi ser ut som 9 åringar och att jag ska åka tillbaka till mitt land?! Jävla rasister! Så jag och Moa blev f1 sura och gick till de! De spelade minigolf jävla p12:or! Men aa, alla kallade varandra för fula ord och jag ägde de muahaha! Sen så började den andra sparka vatten på mig så jag jagade honom sen så ramlade han och Moa slog honom på käften! Oh yeah! Sen så pratade vi om muskler och sånt haha! Men allt blev bra, de bor här i Blackan som jag och den andra sa att han har sett mig nångång man ba satlker?! Haha, men runt kl.22.30 hämtade Nathalias pappa oss sen var man framme hemma runt kl.23 :)  Hade det bästa idag! Man kan ha det kul utan alkohol bara om man är med vänner :) Tack för presenterna btw tjejer ni är bäst! Men nu ska jag nog lägga mig skaa träffa Karla, min kusin och kanske Nathalia som fyller år! Ett stort grattis till dig tjejen!

It's a free ride, and your already paid

Chacha! Ska snart upp i centrum och handla vad vi behöver på festen idag måste först duscha och fixa lite grejor! Vaknade runt kl.11 för barnen skrek och skit sen gick de till parken så jag hann tänka lite, och letade efter klänningen jag ska ha på mig idag :) Kl.13 åt vi lunch efter det kollade jag och barnen på Toy Story 3 tillsammans, saknar när man var liten haha! Och sover alla typ, så ska nog ta en dusch nu.... Kl.16.45 hämtar jag tjejerna i t-banan sen går vi till Kaanan och ha allmänt kul! Aja, bloggar mer sen!

Fest i hela huset!

Eftersom det är kl.2.00 på morgonen så säger jag Godmorgon! Haha! Sitter och lysnnar på musik^^ Och planerar vad jag ska köpa Idag (söndag). Vi (jag och Nathalia) ska ha en liten tjej chokladfest i kaanan :) Med Elin,Petra,Moa och såklart jag och Nathalia så behöver inte köpa så mycket men nästan allting ska vara choklad mums! Aja, vi ska musik osv. Sen blir det bad till de som vill, men tanken på att en tjej dog i Kaanan igår så är det lite skrämmande men vi får se.. Jag är slut alltså, har gjort mycket idag så förtjänar nog min beauty sleep ;)? Aja, godnatt/godmorgon!

Bilder!

Min fina kusin!
Min kusin som fyllde år med sin aa ni ser ;) Och det där är sprit bara så ni vet haha!


Jag och kusinen!



Haha, hans fina tårta :')

Min kusins son Viktor! :)

Love you!

The greatest love of all

Hej och förlåt för den värsta dåliga update! I torsdags var min morbror och kusin här och vi käkade middag tillsammans så hann inte blogga då, i fredags åkte jag,syrran och hunden till Rållis och träffade morsan och min kusin, vi solade och åt glass^^ Sen runt kl.17 åkte jag till Haninge hos Karla. Vi åt middag, hjälpte henne med tvätten och vi bakade tårta,muffins o.s.v För hennes morsa fyllde år igår (lördag) så de hade en stor fest. Men aja de blev ättbara iaf haha! Sen gungade vi i parken och prata om allt möjligt har saknat henne, det är bara hon som jag kan prata allt jag vill utan att vara blyg hehe :S Kl.01.30 låg vi på sängen och pratade tills vi somnade. Igår (lördag) vaknade jag runt kl.11 då var alla redan vaken hehe, vi åt frukost och jag hjälpte till lite^^ Kl.14.30 åkte min buss så det var hejdå till de, gav iaf hennes mamma en sommrig väska som jag köpte förra veckan hon såg iaf nöjd ut ;) Sen var jag hemma kl.16, bytte om och sen åkte jag och morsan till Gullmarsplan och träffade moster, mosters man och min kusin, köpte burn och chokladbollar mums! Sen tog vi bussen hos min kusin för han fyllde 20 år, grattis igen! (Bilder kommer sen) Nästan hela släkten var där och några vänner så vi hade allmänt kul :) Vi åt massor, och drack lite alkohol ;) Sen sjöng vi karaoke och åt tårta^^ Runt kl.11 gick jag,storebror,morsan,2 kusiner, 2 morbror, Johanna, Stina, moster, Fredrick och Patrick till busstationen, haha ja vi var ganska många ;) Men de flesta var packade så de sjöng och skit :S När vi var framme i Gullmarsplan var det jätte många folk där! Hörde att det fanns en konsert, så där fanns många vakter som tog allas när de går in i tåget så att det inte blir nåt problem.. Och blablabla, några gick till en klubb men jag och morsan åkte hem. Kom hem för nån timme sen.. Oj, nu har jag nästan skrivit en bok haha! TTYL!

Gårdagens outfit

Linne-H&M, Shorts-Hans,Grön bh/bikini-Lindex

Ut och sola!


I'm like a dick, always in bitches mouth.

Bild från idag.

Oj godmorgon! Just nu så kollar jag och syrran på Harry Potter filmerna och nu är vi på Goblet of Fie. Yeay! Så klockan är 1.47 när jag skriver det här kanske inte längre när jag har tyckt på publicera men skitsamma! Men ändå så vill jag fortfarande kolla på 4:e filmen för jag har ont i min ben och jag kan inte sova :( Sucks for me liksom! Men aja, nu vet alla att jag är en HP nörd, muahaha! Älskar...  Menmen, nu börjar filmen hoppas jag inte somnar då ;) Godnattmorgon!

Had a dream, i was queen, i woke up, still queen

Hihi, en bild på mina flätor som jag gjorde idag^^ Haha, hade tråkigt så gjorde små flätor på att slösa min tid :P Men snygg blev det iaf, alla säger det till och med min bror så.. Jag tänkte göra hela mitt hår såhär på lördag istället på att platta de men aja jag får väl se. Idag har jag iaf varit ute i blackan och promenerade massor med syrran och hunden tog kort o.s.v Bilder kommer senare. Men nu ska vi kolla på Pretty Little Liars! Vi hörs!

Sunshine!

Heihei! Kom nyss hem från Hässelby strand med Selma och gjorde lite grejor! Nu ska jag dra till balkongen och sola med mina nya bikini från JC! :) Solen skinner som 17 så varför inte! Ensam hemma, syrran kommer nog hem snart. Har iaf lite sällskap, ananas som min mamma köpte igår! Gott! Bloggar mer sen! Puss!

Veckans planer;

Måndag: Hemmadag,jogga
Tisdag: Hemmadag, jogga
Onsdag: Sola, träffa Moa, stan, köpa presenter
Torsdag: Kaanan med Nathalia, planera grejer, bad och sol
Fredag: Slagg hos Karla, baka, promenad, photoshoot
Lördag: Jobb, åka till min kusin, platta håret, myskväll
Söndag: Liten chokladfest med mina tjejer! Eftersom min fina vän Nathalia fyller år den 11:e och jag den 12:e så bestämde vi oss att fira den tillsammans med några utvalda tjejor! Chokladfesten börjar kl.17 och slutar 23. Så måste köpa all vi behöver tidigare och fixa med Nathalia. Festen ska vara i Kaanan så om några ska dit you better watch out ;)

Can't stop this feeling

Hihi, Snoopy shorts ftw!

Som ni märker så har jag tråkig så jag tog kort min rumpa, inte direkt men, ja ni fattar ;) Jag har sett 4 filmer idag, hur tråkigt får man ha det :S? Har precis ätit bröd med skinka och yogurt, jag blev hungrig?! Haha, imorgon kommer det bli iaf en soft dag! Först sola (om det blir bra väder) sen kl.14 träffa Moa i stan! Sen blir det vet inte, måste ju köpa 3 presenter till de som fyller år, fast min killbästis fyllde år igår men han är i tunisien så får ge honom den jag ska köpa på augusti när han kommer tillbaks, aiyyt nu vet ni haha! Aja, men mest ska man ju umgås med min fina vän Moa! Helt galet! Sjukt länge sen vi såg, eller? Haha, jo vi träffades nåndag i juni när vi träffades i tunnelbana åhh glömde det nästan haha! Men ska bli kul att träffa den bruden! Ska fota henne massor muahhaha! Men aja, lägger en veckans info efter det här inlägget så CYA!

I am number 4

Kollar på I am number 4 istället, vem orkar kolla på Kung Fu Panda liksom haha! Nej, men tyckte den var tråkig så bytte film. Har redan sett den här filmen i bio men det var ganska länge sen så varför inte? TTYL!

Äta bör man annars dör man

Min goda middag fixat av morsan! Hon vet att jag hatar sallad alltså grönsaker så hon tog med sig pasta,crips och kyckling istället, gött! Men nu är de i min mage haha! Ska kolla på Kung Fu Panda 2 nu! Ha det gött!

Obs, tillfällig design!

Heihei! Tillfällig design hörrni! Mer kommer!
Iaf, wassup? Fan va jag har saknat att blogga haha. Har gjort lite ändringar ganska som måste bort, speciellt den där rosa bandet uppe! Måste bara få reda på hur. Och headern måste också ändra haha! Så jävla fjortisbild på mig men den ska vara kvar på en kort tid så why not ;) Men aja, snart åker min bror iväg och ska jobba och då blir jag ensam hemma igen med hunden, vi ska jogga snart när mamma kommer för hon har ingen nyckel tror jag sen så ska jag äta mat som hon säger att hon har :S Ähh nu hänger jag inte med på vad jag skriver haha! Usch vilket tråkigt väder! Jag som tänkte sola imorse -.-' Just my luck liksom! Menmen, nu ska jag fixa lite med bloggen, hör av mig!

Har börjat blogga igen!

Heihei! Har tagit bort alla inlägg från 2010 för den har är ju min gamla blogg och har bestämt att blogga här igen :) Yeay! Aja, ska fixa lite design, kan bli lite svårt eftersom blogg esse dampar ur! -.-' Bara så ni vet så är det nåt fel när man kommenterar det var därför jag har bytt blogg men nu bryr jag mig inte längre, man kan inte se de men jag kan när jag loggar in på bloggen så ni kan fråga på och kommentera vad ni vill! Fred Ut!

RSS 2.0